TOERISME, ZEGEN OF VLOEK?

We openen het nieuwe seizoen op maandag 28 september met een lezing door Maaike Bergsma, hbo-docent en coördinator Duurzaam Toerisme aan NHL-Stenden Hogeschool Leeuwarden. In haar lezing laat zij u nadenken over de impact van uw reizen op de omgeving. Ze bevraagt ontwikkelingen en verschaft inzicht in de
wereld van het mondiaal toerisme. Om tot een meer gebalanceerde manier van reizen te komen moeten we, zo betoogt zij, kijken naar dieper liggende overtuigingen die we over onszelf en de wereld hebben.
Aansluitend op de lezing geven Bert Wassink, wethouder gemeente Leeuwarden, Adriaan van der Veer, sociaal geograaf te Leeuwarden en Rein Veenboer van Expect, NHL Stenden een korte reflectie op de lezing. Daarna kunt u ook zelf meepraten over de de plaats van toerisme in de samenleving. Er is plaats voor zeventig deelnemers.
Kosten : € 5,00. Aanmelden (verplicht) kan tot en met 27 september via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Plaats: Pelikaankerk, Pelikaanstraat 10, 9016 AG LEEUWARDEN.
Aanvang : 20.00 uur
 

 

Aanvullende gegevens