Ben je nieuwsgierig of onze cursus iets voor jou is, kom dan op 21 maart naar de avond met jong theoloog des Vaderlands Rik Zweers. Rik is 28, is geboren en getogen in Franeker, studeert godsdienst en pastoraal werk aan de Hogeschool Windersheim en is vooral geïnteresseerd in het snijvlak van geloof en samenleving, waar zingeving een grote rol speelt. Hij volgt een minor kunst en creativiteit: "Ik wil ruimte creëren om met mensen op zoek te gaan naar de waarde van het verhaal van het christendom." Rik zal ons vertellen waarom hij de Bijbels traditie belangrijk vindt en laten zien wat ze voor mensen van vandaag betekenen kan.
Aansluitend kun je ventueel op 28 maart en 4 april met Hinke Post – Knol en Adri Terlouw, beide docent aan de cursus, een aantal Bijbelverhalen lezen en zelf ontdekken dat ze hun betekenis voor de wereld van vandaag nog nergens verloren hebben.
Plaats : Cecilakerk, Tsjerkepaed 1, Lekkum
Tijd:      20.00 - 21.45 uur.
Kosten: € 5,00 per avond.
Het is fijn als je je van tevoren aanmeldt via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; maar dat is niet verplicht.
Meer weten over Rik Zweers? Zie : https://www.youtube.com/watch?v=lzDuXn3dwfY

 

 

Aanvullende gegevens